fbpix Lokale hersteldienst voor uw sanitair
Logo Dingdone
Heeft u een vraag?
0497/30 30 30

Sanitair en verwarming diensten

Lek of ontstopping van uw leidingen

Ontstoppen is de meest voorkomende vorm van klussen. Directe schade of lekken kunnen tijdelijk opgelost worden door een tape of door emmers onder het lek te plaatsen. Maar wat dan? We geloven dat u zelf al het nodige hebt gedaan maar we geloven ook dat u liever andere dingen doet dan te beginnen klussen. Contacteer een expert om langdurige schade te voorkomen, het lek te stoppen en te herstellen. Wat kan u ondertussen doen?

Ons netwerk van herstellers om u een oplossing te bieden

Wij bieden u een netwerk van gecertificeerde professionals die al meer dan 15 jaar ervaring heeft. Onze techniekers werken voor de grootste verzekeringsmaatschappijen in Belgiƫ. Dankzij onze techniekers, hebben onze klanten toegang tot de oplossing van belangrijke en ingewikkelde herstellingen. Tegelijkertijd herstellen onze techniekers ook uw sanitaire problemen. Hierdoor kunnen wij u een goede diagnose en herstelling aanbieden. Op het moment dat het voor u uitkomt.

Wij bieden u een vaste prijs aan in alle transparantie. Een DingDone technieker laat uw huis proper achter en komt wanneer u tijd heeft. Betalen doet u pas achteraf wanneer u en wij zeker weten dat u tevreden was. Bel, email of chat, laat ons weten hoe wij u kunnen helpen.

Boek uw oplossing nu!
Plan uw herstelling

Boek uw herstelling
in 3 simpele stappen

BOEK UW HERSTELLER

Heeft u een vraag?
Hoe kunnen wij u helpen?

Contacteer ons!
0498/20 20 20
Ons beveiligd betaalplatform
Logo Visa Logo Mastercard
U betaalt enkel na de interventie en met uw goedkeuring!